Oncologische behandelingen

Oncologische behandelingen

Je ondergaat een oncologische behandeling

De Eye Care Cosmetics producten werden aanvankelijk ontwikkeld voor de gevoelige en allergische huid. Mede dankzij hun unieke samenstelling die zorgen voor een uitstekende cosmetogvigilantie, zijn deze hoge tolerantie producten aangepast aan mensen die chemo- en/of radiotherapie ondergaan en die ondersteunende verzorging krijgen die nodig is bij de behandeling van veel voorkomende neveneffecten (uitgedroogde, gevoelige huid en wijziging in het opperhuidbegroeisel, ...).

Eye Care Cosmetics producten worden meer en meer gebruikt in anti-kankercentra onder toezicht van oncologen, verpleegkundigen en kanker beauty professionals.

Deze schoonheidsbehandelingen worden thuis best voortgezet om de effecten van de medische behandelingen op de huid en het opperhuidbegroeisel te verminderen of te dekken volgens de aanbevelingen van het anti-kankercentrum en het medisch personeel.

Enkele tips om de natuurlijke schoonheid van uw gezicht te herstellen en het weer te doen stralen:
- zorg altijd voor een goed gehydrateerd gezicht,
- de huid in het gezicht wordt meer blootgesteld aan de weersomstandigheden dan andere delen van het lichaam. Om haar te beschermen, reinig uw huid 's morgens en 's avonds grondig - de zachte Emulsie reiniging en Tonic reiniging van Eye Care Cosmetics zijn uitermate geschikt,
- schenk jezelf in enkele bewegingen een natuurlijke, stralende teint met het Eye Care bronzing powder.
- mooi opgemaakte glanzende lippen zullen je gezicht doen stralen,
- breng een maal per week een hydraterende en kalmerende masker aan voor een goede hydratie!
- geef de voorkeur aan de Eyeliner stift voor uw ogen, gemakkelijker aan te brengen en loopt niet uit (grijs, zwart, blauw,...).

Een gezonde gloed geven